Utställningsresultat: 8 juni, Internationell, Vänersborg

Antal Pon: 4                                                                                                                             Domare: Benny Blid Von Schedvin                                                                                                 BIR                                                                                                                                                    SE UCH                                                                                                                            Sjöhemmets Moltas Von Aspö,                                                                                                         Kristina Thelander, Moholm                                                                                                             BIM & Bästa Veteran                                                                                                                    SE UCH                                                                                                                                        Premiera Kontekst                                                                                                                       Sally Sehlin, Kvänum                                                                                                                         Cert                                                                                                                                      Ambergini´s Nena                                                                                                                       Merja Nicklasson, Vårgårda

                                                                                                        BIR

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.