Utställningsresultat: 16 juni, Nationell, SGVK, Landskrona

Antal Pon: 2                                                                                                                             Domare: Jan Ebels, NL                                                                                                                       BIR , BIS-2                                                                                                                                         Multi CH, WJW-06, EW-09, WW-08, WW-10, INT CH NORD UCH, PL, NL, DK, SE, NO, FIN, LUX, F, B, IRL, A, D(VDH) Champion                                                         Bratsiostra Pon Furman                                                                                                                   R. van den Berg & Dr. K. Atashova van den Berg, Vårgårda

BIM, Bästa Veteran                                                                                                                     SE UCH                                                                                                                                              Premiera Kontekst                                                                                                                              Sally Sehlin, Kvänum

BIR till vänster

BIS-2

 

                                                                                                              

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.