Utställningsresultat: 29 juni, Nationell, SÄKK, Borås

Antal Pon: 12                                                                                                                           Domare: Zilli Orietta, Italien                                                                                                             BIR                                                                                                                                                Nord JV-11 SE UCH, DK UCH                                                                                            Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                           Linda Lindekrans, Norrtälje                                                                                                      BIM, Cert                                                                                                                                     Faye Von Dat Greune Land                                                                                                               Carola Lindekrans/Fabbe Edenteg, Norrtälje                                                                         Cert                                                                                                                                                       Ynnizin´s Lilys Flumride                                                                                                             Linda Kvalöy/Johansson, Djurås

BIR till vänster

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.