Utställningsresultat: Officiell Rasspecial den 30 juni 2013, Ryda Sportfält, Borås

Antal Pon: 34                                                                                                                           Domare: Ann-Chaterine Edoff                                                                                                         BIR                                                                                                                                                 JWW-12 SE UCH                                                                                                                              Kolorysta z Gwiazda Sirius                                                                                                               Anders & Merja Nicklasson Vårgårda                                                                                             BIM                                                                                                                                                    SE UCH  SE V-11                                                                                                                               Shaggy Shepherd´s Frippe                                                                                                                Annette Eskilsson/Lisa Ulfvin

                                                                                BIR till vänster

                                                                                      Kolorysta z Gwiazda Sirius

                                                                                      Shaggy Shepherd´s Frippe

Cert                                                                                                                                                     Ynnizin´s Lilys Atmosfear                                                                                                         Christina Dahllöf, Tvååker

R-Cert                                                                                                                                       Ynnizin´s Lilys Flumride                                                                                                           Linda Kvalöy/Johansson Djurås

Cert                                                                                                                                       Sjöhemmets Nora For a Reason                                                                                           Susanne Wikström, Göteborg

R-Cert                                                                                                                                     Lovlipon Veras Sally                                                                                                                       Kicki Karlsson, Gullaskruv

BIR VALP 4-6 MÅN                                                                                                                       Fabian Dziechcinek                                                                                                                 Annette Eskilsson/Lisa Ulfvin

BIR VALP 6-9 MÅN                                                                                                                         Hardy Du Clos De´L Igloo                                                                                                               Merja Nicklasson/Carola Lindekrans/Annika Krave

BIR Veteran                                                                                                                                    SE UCH                                                                                                                                       Premiera Kontekst                                                                                                                             Sally Sehlin, Kvänum

BIM Veteran                                                                                                                                 SE UCH                                                                                                                              Scheffelfältets Wojtek Den Tuffe                                                                                                       Kristina Thelander Moholm

UPPFÖDARKLASS                                                                                                                         1:a  HP                                                                                                                                               Ynnizin´s Kennel                                                                                                                        Kattis Karlberg, Skällinge

TURISTKLASS 

1:a                                                                                                                                                       Old Fashion Needles and Pins                                                                                                     Linda Lindekrans, Norrtälje

                                                                                     

2:a                                                                                                                                                       SE UCH                                                                                                                                            Moonlake´s Thord´s Cobolt                                                                                                               Linda Lindekrans, Norrtälje

3:a                                                                                                                                              Ynnizin´s Czeras Poker                                                                                                                       Fredrik Liebig

BARN MED HUND                                                                                                                           1:a                                                                                                                                                     Leo – Cherie

2:a                                                                                                                                                     Lea – Ludde                                                                                                                                     Sandra – Giggs                                                                                                                             Jennie – Yoshi                                                                                                                                       Rakel – Molly

Resterande deltagande hundar

Juniorklass hanar

                                                                      Borgåkers Qualcuno Macciato

                                                                            Systersjöarnas Dior

Unghundsklass Hanar

                                                                            Gazoli Du Clos De L´Igloo

Öppenklass Hanar

                                                                                      Rajtek Baltycka Rapsodia

Championklass Hanar

                                                                                      Bolero Von Nora´s Nizina

                                                                      Bratsiostra Pon Furman

                                                                                Ponadto Fawor

                                                                            Sjöhemmets Kingston Follow Me

Sjöhemmets Moltas Von Aspö

Juniorklass Tikar

                                                                          Shaggy Shepherd´s Hanny

                                                                          Shaggy Shepherd´s Hermonie

                                                                        Ässtorps Edith Piaf

                                                                          Ambergini´s Nena

                                                                              Faye Von Dat Greune Land

                                                                      Lovlipon Veras Sheba

                                                                        Ynnizin´s Lilys Trummeliten

Öppenklass Tikar

Cedarina Barbeque Sauce

Championklass Tikar

Ambergini´s Cherokee

                                                                                    Ambergini´s Ice Queen

 

Ynnizin´s Tickis Czarnina

 

Ässtorps Dominique

PON-RACE                                                                                                                                         1:a                                                                                                                                                       Linda – Ozzy 5,22

                                                                                Den glada vinnaren kramar sitt pris

Följande hundars placeringar                                                                                                         2:a     LYKKE   5,29

3:a     FAYE   5,33

4:a     DOMINIQUE   5,77

5:a     SONIC   6,05

6:a     GIGGS   6,14

7:a     YOSHI   6,16

8:a     IRMA   6,42

9:a     SHEBA   6,53

10:a   NINNI   6,62

11:a   FAVVO   6,63

12:a   LILY   6,85

13:e   OLIVIA   7,08

14:e   ICE   7,16

15:e   HARDY   8,23

16:e   MÄRTA   11,30

17:e   BUDDAH   13,26

18:e   ATMOS   32,79

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.