Viltspårsprov: 8 och 9 juni, Norrtälje

Domare: Leif Henriksson                                                                                                                     8 juni                                                                                                                                                   1:a pris HP                                                                                                                                        9 juni                                                                                                                                                   1:a pris                                                                                                                                                Nord JV-11 SE UCH, DK UCH                                                                                                    Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                           Linda Lindekrans, Norrtälje

9 juni                                                                                                                                                   1:a pris HP                                                                                                                                        C.I.B, NORD UCH, EE CH, SE V-12, RLD N,  RLD F, RLD A                                              Ambergini´s Ice Queen                                                                                                                     Carola Lindekrans, Norrtälje

Det här inlägget postades i Viltspår. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.