Utställningsresultat: 12 juli, Internationell, Tvååker

Antal Pon: 2                                                                                                                             Domare: Arne Foss, Norge                                                                                                               BIR                                                                                                                                               Multi CH, WJW-06, EW-09, WW-08, WW-10, INT CH NORD UCH, PL, NL, DK, SE, NO, FIN, LUX, F, B, IRL, A, D(VDH) Champion                                                         Bratsiostra Pon Furman                                                                                                                   R. van den Berg & Dr. K. Atashova van den Berg, Vårgårda

BIM, Bästa Veteran                                                                                                                     SE UCH                                                                                                                                              Premiera Kontekst                                                                                                                              Sally Sehlin, Kvänum

                                                                                BIR till vänster

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.