Utställningsresultat: 13 juni Nationell Tvååker

Antal Pon: 3                                                                                                                             Domare: Bengt Åke Bogren                                                                                                           BIR Cert                                                                                                                                             Ynnizin´s Lilys Atmosfear                                                                                                         Christina Dahllöf, Tvååker                                                                                                                 Ingen BIM

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.