Utställningsresultat: 21 juli, Internationell, Västmanlands KK, Köping

Antal Pon: 5                                                                                                                             Domare: Harto Stockmari, Finland

BIR, Bästa Veteran                                                                                                                      SE UCH                                                                                                                              Scheffelfältets Wojtek Den Tuffe                                                                                                       Kristina Thelander Moholm

BIM, Cert, Cacib                                                                                                                               SE JV-12                                                                                                                                            Lovlipon Veras Sheba                                                                                                                  Carola Lindekrans/Lena Snäll, Norrtälje

                                                                                    BIR till vänster

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.