Utställningsresultat: 27 juli, Internationell, Ransäter

Antal Pon: 3                                                                                                                             Domare: Dan Eriksson                                                                                                                   BIR, Cacib                                                                                                                                           Multi CH, WJW-06, EW-09, WW-08, WW-10, INT CH NORD UCH, PL, NL, DK, SE, NO, FIN, LUX, F, B, IRL, A, D(VDH) Champion                                                       Bratsiostra Pon Furman                                                                                                                   R. van den Berg & Dr. K. Atashova van den Berg, Vårgårda

Ingen BIM

 

 

 

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.