Utställningsresultat: 4 augusti, Nationell, SGVK, Stockholm

Antal Pon: 2                                                                                                                             Domare: Eva Eriksson                                                                                                                         BIR                                                                                                                                                      Nord JV-11 SE UCH, DK UCH                                                                                            Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                           Linda Lindekrans, Norrtälje

Ingen BIM

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.