Viltspårsprov: 10 augusti, Stäket

Domare: Göran Ädel                                                                                                                           1:a pris Godkänt Championat                                                                                                 Nord JV-11 SE UCH, DK UCH, SE VCH                                                                                    Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                           Linda Lindekrans, Norrtälje

1:a pris  Godkänt Championat                                                                                              C.I.B, NORD UCH, EE CH, SE V-12, RLD N,  RLD F, RLD A, SE VCH                            Ambergini´s Ice Queen                                                                                                                     Carola Lindekrans, Norrtälje

Det här inlägget postades i Viltspår. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.