Utställningsresultat: 11 juli, Nationell, Askersund

Antal Pon: 14                                                                                                                                   Domare: Lizbeth Liljequist                                                                                                                 BIR                                                                                                                                                         Multi CH, WJW-06, EW-09, WW-08, WW-10, INT CH NORD UCH, PL, NL, DK, SE, NO, FIN, LUX, F, B, IRL, A, D(VDH) Champion                                                         Bratsiostra Pon Furman                                                                                                                   R. van den Berg & Dr. K. Atashova van den Berg, Vårgårda

BIM, Cert                                                                                                                                           Ynnizin´s Lilys Trummeliten                                                                                                       Ann Fredriksson, Skövde

Cert                                                                                                                                                     SE JV-12, SE V-12                                                                                                                           Tiliacampus Januch                                                                                                                         Anita Frykholm, Filipstad

R-Cert                                                                                                                                                 Ynnizin´s Lilys Flumride                                                                                                             Linda Kvalöy-Johansson, Djurås                                                                                                                                                                                                                                                                   R-Cert                                                                                                                                         Shaggy Shepherd´s Hanny                                                                                                                 Helene Almquist, Karlskoga

Bästa Veteran                                                                                                                               SE UCH                                                                                                                                          Premiera Kontekst                                                                                                                              Sally Sehlin, Kvänum

BIM Veteran                                                                                                                                 SE UCH                                                                                                                              Scheffelfältets Wojtek Den Tuffe                                                                                                       Kristina Thelander Moholm

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.