Utställningsresultat: 17 augusti, Internationell, Södermanlands Kennelklubb, Eskilstuna

Antal Pon: 3                                                                                                                             Domare: Tomas Borkowski, Polen                                                                                                   BIR, Cacib                                                                                                                                        Nord JV-11 SE UCH, DK UCH, SE VCH                                                                                    Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                           Linda Lindekrans, Norrtälje

BIM, Cacib                                                                                                                                         C.I.B, NORD UCH, EE CH, SE V-12, RLD N,  RLD F, RLD A, SE VCH                            Ambergini´s Ice Queen                                                                                                                     Carola Lindekrans, Norrtälje

BÄSTA VETERAN                                                                                                                       SE UCH                                                                                                                                              Scheffelfältets Wojtek Den Tuffe                                                                                                       Kristina Thelander Moholm

                                                                                BIR i mitten, BIM t.h Bästa Veteran t.v.

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.