Utställningsresultat: 18 augusti, Nationell, Östergötlands KK, Norrköping

Antal Pon: 6                                                                                                                             Domare: Benny Blid von Schedvin                                                                                                 BIR                                                                                                                                               Nord JV-11 SE UCH, DK UCH, SE VCH                                                                                    Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                           Linda Lindekrans, Norrtälje

BIM,                                                                                                                                             C.I.B, NORD UCH, EE CH, SE V-12, RLD N,  RLD F, RLD A, SE VCH                          Ambergini´s Ice Queen                                                                                                                     Carola Lindekrans, Norrtälje

Cert                                                                                                                                     Bratsiostra Pon Rita                                                                                                                   R. van den Berg & Dr. K. Atashova van den Berg, Vårgårda

R-Cert                                                                                                                                                   SE JV-12                                                                                                                                          Lovlipon Veras Sheba                                                                                                                  Carola Lindekrans/Lena Snäll, Norrtälje

BÄSTA VETERAN                                                                                                                       SE UCH                                                                                                                                                Scheffelfältets Wojtek Den Tuffe                                                                                                       Kristina Thelander Moholm

                                                                                    BIR t.v. BIM i mitten BÄSTA VETERAN t.h

                                                                                      CERT

 

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.