Utställningsresultat: 23 augusti, Nationell, SGVK, Ljungskile

Antal Pon: 7                                                                                                                             Domare: Kitty Sjong, Danmark

BIR, BIS-2                                                                                                                                           Multi CH, WJW-06, EW-09, WW-08, WW-10, INT CH NORD UCH, PL, NL, DK, SE, NO, FIN, LUX, F, B, IRL, A, D(VDH) Champion                                                         Bratsiostra Pon Furman                                                                                                                   R. van den Berg & Dr. K. Atashova van den Berg, Vårgårda

BIM, Cert                                                                                                                                             Sjöhemmets Nora For a Reason                                                                                           Susanne Wikström, Göteborg

                                                                                      BIR, BIS-2

                                                                                                        BIM

BIR Veteran                                                                                                                                      SE UCH                                                                                                                                       Premiera Kontekst                                                                                                                             Sally Sehlin, Kvänum

BIM Veteran                                                                                                                                 SE UCH                                                                                                                              Scheffelfältets Wojtek Den Tuffe                                                                                                       Kristina Thelander Moholm

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.