Utställningsresultat: 23 augusti, Nationell, Västra KK, Ljungskile

Antal Pon: 6                                                                                                                               Domare: Nils Molin                                                                                                                        BIR                                                                                                                                                     SE UCH                                                                                                                            Sjöhemmets Moltas Von Aspö,                                                                                                         Kristina Thelander, Moholm

BIM, Cert                                                                                                                                             Sjöhemmets Nora For a Reason                                                                                           Susanne Wikström, Göteborg

                                                                                                        BIR

                                                                                                    BIM

Bästa Veteran                                                                                                                                 SE UCH                                                                                                                              Scheffelfältets Wojtek Den Tuffe                                                                                                       Kristina Thelander Moholm

                                                                              Bästa veteran

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.