Utställningsresultat: 1 september, Nationell, Solvalla, Stockholm

Antal Pon: 4                                                                                                                             Domare: Sonny Ström                                                                                                                         BIR,                                                                                                                                             C.I.B, NORD UCH, EE CH, SE V-12, RLD N,  RLD F, RLD A, SE VCH                          Ambergini´s Ice Queen                                                                                                                     Carola Lindekrans, Norrtälje                                                                                                             BIM                                                                                                                                               Nord JV-11 SE UCH, DK UCH, SE VCH                                                                                    Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                           Linda Lindekrans, Norrtälje                                                                                                           Cert                                                                                                                                    Sjöhemmets Northon Born To Love                                                                                           Cert                                                                                                                                          Lovlipon Veras Sheba

                                                                                    BIR till höger

                                                                                    Cert

                                                                                      Cert

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.