Viltspårsprov: 3 september, Stäket, Stockholm

Domare: Göran Ädel                                                                                                                           1:a pris                                                                                                                                                SE UCH                                                                                                                                      Moonlake´s Thord´s Cobolt                                                                                                           Linda Lindekrans, Norrtälje

1:a pris                                                                                                                                              SE JV-12                                                                                                                                 Lovlipon Veras Sheba                                                                                                                     Carola Lindekrans/Lena Snäll, Norrtälje

1:a pris                                                                                                                                    Northon Born To Love                                                                                                               Carola LIndekrans, Norrtälje

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.