Utställningsresultat: 7 september, Nationell, Öland

Antal Pon:3                                                                                                                               Domare: Carl-Gunnar Stafberg                                                                                                       BIR                                                                                                                                                         Multi CH, WJW-06, EW-09, WW-08, WW-10, INT CH NORD UCH, PL, NL, DK, SE, NO, FIN, LUX, F, B, IRL, A, D(VDH) Champion                                                       Bratsiostra Pon Furman                                                                                                                   R. van den Berg & Dr. K. Atashova van den Berg, Vårgårda 

BIM, Cert                                                                                                                                     Bratsiostra Pon Rita                                                                                                                          R. van den Berg & Dr. K. Atashova van den Berg, Vårgårda

                                                                                    BIR

                                                                                    BIM

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.