Utställningsresultat: 14 september, Internationell, Sofiero

Antal Pon: 5                                                                                                                             Domare: Charlotte Hoijer, Danmark                                                                                                BIR, Cacib                                                                                                                                          Multi CH, WJW-06, EW-09, WW-08, WW-10, INT CH NORD UCH, PL, NL, DK, SE, NO, FIN, LUX, F, B, IRL, A, D(VDH) Champion                                                 Bratsiostra Pon Furman                                                                                                                   R. van den Berg & Dr. K. Atashova van den Berg, Vårgårda 

Ingen BIM

                                                                                    BIR

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.