Utställningsresultat: 15 september, Internationell, Gimo, Uppsala

Antal Pon: 2                                                                                                                             Domare: Hans-Ehrhard Grüttner                                                                                             BIR, Cacib                                                                                                                                         Nord JV-11 SE UCH, DK UCH, SE VCH                                                                                    Bolero Von Nora´s Nizina                                                                                                           Linda Lindekrans, Norrtälje

BIM, Cert, Cacib                                                                                                                          SE JV-12                                                                                                                                 Lovlipon Veras Sheba                                                                                                                     Carola Lindekrans/Lena Snäll, Norrtälje

                                                                                BIR till höger

Det här inlägget postades i Utställningsresultat. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.